Restaurant

U voelt uzelf meteen thuis in ons gezellige, huiselijke en sfeervolle restaurant. Uiteraard bent u alleen welkom, maar ook in gezelschap. Voor een zakelijk en/of een familiediner.

Ons restaurant biedt gastvrijheid tot 140 personen. Wij serveren, indien gewenst, een senioren menu en hebben voor de jongste gasten een leuke verrassing. De kleine gasten mogen bij de kok in de keuken zelf hun ijsje met verrassing gaan halen. Wij serveren à la carte. Voor uw familiediner hebben wij een speciale lijst met tal van mogelijkheden.
Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Velen zijn u al voorgegaan, met als afsluiting een bloemetje of fles wijn van het huis.

Restaurant 1Restaurant 2Restaurant 3

Onze keuken

Restaurant Boszicht heeft een zeer goed geoutilleerde keuken. De menukaart biedt een ruime keus. In principe is overigens alles mogelijk van een informeel buffet tot en met een zeer uitgebreid diner.

Onze koks zijn al jaren verbonden aan Boszicht. Ze laten zich voortdurend inspireren en hebben creativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ieder seizoen vindt u weer andere heerlijkheden op onze menukaart. Zo treft u in het voorjaar bijvoorbeeld gerechten aan met asperges en het najaar staat in het teken van wild.

Eten bij restaurant Boszicht wordt hiermee een belevenis. Wij vinden het belangrijk dat u heerlijk en uitgebreid geniet tegen een goede prijs.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

vanaf 10:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zaterdag

vanaf 12:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zondag

vanaf 11:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Contactgegevens

Restaurant Boszicht

Provincialeweg 2
5993 RG
Maasbree

E: info@restaurantboszicht.nl
T: 077 465 12 04
F: 077 465 24 91