Logo wit

De Kleine Zaal

Voor kleine gezelschappen is de Kleine Zaal de ideale ruimte voor vergaderingen, presentaties of bijeenkomsten. Samen met u en het restaurant stellen wij elke gelegenheid samen, geheel naar uw wensen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Een vergadering met een klein gezelschap, productpresentatie of familiefeest.  Restaurant Boszicht maakt het mogelijk. De zaal kan op uiteenlopende wijze in gebruik worden genomen. Voor gezelschappen van tien tot wel vijftig personen kunnen wij de juiste sfeer en ambiance creëren. We denken maar wat graag met u mee en stellen onze expertise daarbij tot uw beschikking. Een prima geluidsinstallatie, moderne presentatietechnieken, we hebben het allemaal in huis. U kunt zich volledig richten op uw event, wij ontzorgen u waar maar kan. Mocht het nodig zijn, dan toveren we de door u gewenste ruimte helemaal om naar uw smaak, naar uw ideeën. Veel kan bij ons en dat wat voor ons nieuw is, geldt als een uitdaging.

Juist omdat Restaurant Boszicht een allround horecaonderneming is, kunnen wij uw bijeenkomst ook met een hapje en een drankje aankleden. Bij uw vergadering staan de koffie en de thee klaar, een lunch is zo geserveerd. Of misschien wilt u uw event juist afsluiten met een uitgebreid diner? Bedienend personeel en keukenpersoneel trekken samen op en staan de hele dag of hele avond voor u klaar. Tal van arrangementen zijn mogelijk, maatwerk is daarbij vanzelfsprekend. Enkel uw tevredenheid telt.