Print  Close Window
Aangepaste menukaart 2020
Voorgerechten
    Salade van kip, ananas, sinaasappel en romige cocktailsaus   € 7,50
    Salade van verse zalm met romige cocktailsaus   € 9,75
    Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola, oude kaas en aceto balsamico   € 11,75
    Scampi in knoflooksaus   € 10,50
    Gemarineerde asperges met gerookte zalm en mierikswortel saus   € 12,50
Soepen
    Heldere runderbouillon   € 5,50
    Franse uiensoep   € 5,50
    Pittige goulashsoep   € 5,75
    Tomaten crème soep met room   € 5,50
    Licht gebonden asperges soep   € 6,00
Alle gerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter
Hoofdgerechten
    Varkenshaas met champignonroomsaus *   € 19,75
    Schnitzel met champignonroom saus of stroganoffsaus *   € 18,75
    Mixed-plate 3 soorten vlees met gebakken uien en sausjes   € 20,50
    Gemarineerde spareribs met friet en sla *   € 17,75
    Tournedos met champignonroomsaus, stroganoffsaus, pepersaus of bearnaisesaus.   € 29,75
    Stoofpootje van rundvlees *   € 21,50
    Grill – plateau Boszicht voor 2 pers karbonaadje, kalfslapje, kogelbiefstuk, speklapje, kipfilet, sausjes en garnituur   € 44,50
    Chateaubriand (2pers) dubbele biefstuk van de haas met rijkelijke garnituur   € 57,50
    Asperges op Limburgse wijze, ambachtelijke ham, krieltjes, ei en botersaus *   € 21,50
    Wokschotel van asperges en scampi’s met pesto   € 23,50
    Kabeljauwfilet met Hollandaisesaus *   € 22,50
    Gepocheerde zalm met wittewijnsaus *   € 20,25
    Gebakken tongfilet met gember en banaan *   € 20,50
Alle gerechten aangegeven met * zijn als senioren portie te bestellen