Logo wit

Print 
Aangepaste menukaart 2020
Voorgerechten
 
Salade van kip, ananas, sinaasappel en romige cocktailsaus
 
€ 7,50
 
Salade van verse zalm met romige cocktailsaus
 
€ 9,75
 
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola, oude kaas en aceto balsamico
 
€ 11,75
 
Scampi in knoflooksaus
 
€ 10,50
 
Gemarineerde asperges met gerookte zalm en mierikswortel saus
 
€ 12,50
Soepen
 
Heldere runderbouillon
 
€ 5,50
 
Franse uiensoep
 
€ 5,50
 
Pittige goulashsoep
 
€ 5,75
 
Tomaten crème soep met room
 
€ 5,50
 
Licht gebonden asperges soep
 
€ 6,00
Alle gerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter
Hoofdgerechten
 
Varkenshaas met champignonroomsaus *
 
€ 19,75
 
Schnitzel met champignonroom saus of stroganoffsaus *
 
€ 18,75
 
Mixed-plate 3 soorten vlees met gebakken uien en sausjes
 
€ 20,50
 
Gemarineerde spareribs met friet en sla *
 
€ 17,75
 
Tournedos met champignonroomsaus, stroganoffsaus, pepersaus of bearnaisesaus.
 
€ 29,75
 
Stoofpootje van rundvlees *
 
€ 21,50
 
Grill – plateau Boszicht voor 2 pers karbonaadje, kalfslapje, kogelbiefstuk, speklapje, kipfilet, sausjes en garnituur
 
€ 44,50
 
Chateaubriand (2pers) dubbele biefstuk van de haas met rijkelijke garnituur
 
€ 57,50
 
Asperges op Limburgse wijze, ambachtelijke ham, krieltjes, ei en botersaus *
 
€ 21,50
 
Wokschotel van asperges en scampi’s met pesto
 
€ 23,50
 
Kabeljauwfilet met Hollandaisesaus *
 
€ 22,50
 
Gepocheerde zalm met wittewijnsaus *
 
€ 20,25
 
Gebakken tongfilet met gember en banaan *
 
€ 20,50
Alle gerechten aangegeven met * zijn als senioren portie te bestellen