Logo wit

Een waardig afscheid

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met afscheid nemen van iemand die je lief is. Hoe goed voelt het dan u volledig op dit afscheid te kunnen richten, de zorgen eromheen aan ons te laten. Restaurant Boszicht heeft zich ontwikkeld tot een plek waar waardig en in alle rust een afscheidsdienst kan plaatsvinden. Daarbij kan het gaan om een klein, intiem samenzijn, maar ook grote gezelschappen kunnen bij ons terecht. De stemmige afscheidszaal biedt tot 175 personen een zitplaats. Maar met hetzelfde gemak breiden we de ruimte uit, uiteindelijk ook plaats biedend aan beduidend meer mensen. Wij werken samen met alle uitvaartverzorgers in de regio en diverse uitvaartsprekers. Samen met hen nemen wij u waar maar kan zorgen uit handen. Denk daarbij aan een professionele geluidsinstallatie, beeldpresentatie met diverse schermen en airco. Ons personeel gaat voor zekerheid en zal bij een afscheid niets aan het toeval overlaten. Afscheid nemen kost tijd, de klok mag er niet toe doen. Bij ons vindt u rust en ruimte, krijgt u alle tijd die nodig is.

Aansluitend aan de dienst bij Restaurant Boszicht, waar ruime parkeergelegenheid voorhanden is, zult u meestal op weg gaan naar het crematorium of de (natuur)begraafplaats. Zowel crematorium als begraafplaats liggen op een steenworp afstand. Eenmaal terug, mag er ruimte zijn voor een informeel samenzijn, mag de emotie nog eens gedeeld worden. U kunt kiezen voor één van onze uitgebreide koffietafels, maar tal van andere opties staan ook open. Misschien kiest u wel voor een kop koffie met vlaai of wilt u juist het glas heffen op het leven van uw dierbare. Ook hier geldt dat er geen standaard bestaat. Graag denken wij met u mee, het afscheid volledig inkleurend naar uw wensen!

Koffietafels

Koffietafel 1 | €13,75 per persoon
Een keur van verse broodjes (croissants, witte ronde en lange broodjes, sesam-, mais- en tarwebroodjes, gesneden bruinbrood, candy en krentenbrood), fijn opgespoten roomboter, 4 soorten gesneden vleeswaren, o.a. rookvlees, rosbief, gekookte slagersham, rauwe ham en kaas, koffie/thee/melk of chocomel.

Koffietafel 2 | €16,50 per persoon
Koffietafel als bij koffietafel 1 omschreven uitgebreid met vooraf een fijne krachtige runderbouillon met verse groenten en balletjes.

Koffietafel 3 | €16,50 per persoon
Koffietafel als bij koffietafel 1 omschreven uitgebreid met warmvlees in champignonsaus.

Koffietafel 4 | €19,25 per persoon
Koffietafel als bij koffietafel 1 omschreven uitgebreid met vooraf een fijne krachtige runderbouillon met verse groenten en balletjes en de koffietafel wordt afgesloten met gesorteerde Limburgse ruitjesvlaai.

Koffietafel 5 | €13,50 per persoon
Koffie, thee, melk of chocomel met vers gesmeerde en gesorteerde belegde broodjes met vlees en kaas.

Koffietafel 6 | €24,00 per persoon
Gesorteerde en gesmeerde broodjes met gerookte vissoorten, franse kaas, hollandse kaas en seranoham, koffie/thee.

Uitbreidingen:

  • Koffietafel uitgebreid met vlees kroket à € 2,75
  • Koffietafel uitgebreid met vlees pasteitje met garnering à € 6,25
  • Koffietafel uitgebreid met gesorteerde ruitjes vlaai à € 2,75