Wild kaart

Voorgerechten  
Wild bouillon met paddenstoelen en kruiden €   6,00
Rouleau van parelhoen met salade en een eekhoorntjesbrood mayonaise €   9,25
Salade van rodekool, portobello, noten en ricotta met een honingdressing €   8,50
   
 Hoofd gerechten  
Hertenbiefstuk sjalotten compote en een rode-wijnsaus € 24,95
Hazenbout met hazenpepersaus € 23,95
Wildstoof op klassieke wijze € 20,50

Suprême van parelhoen filet met een zuurkool-roomsaus, druifjes en spekjes

€ 21,50

konijnenbout op Limburgse wijze

€ 21,50

Hoofdgerechten worden met passend garnituur geserveerd.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

vanaf 10:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zaterdag

vanaf 12:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zondag

vanaf 11:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Contactgegevens

Restaurant Boszicht

Provincialeweg 2
5993 RG
Maasbree

E: info@restaurantboszicht.nl
T: 077 465 12 04
F: 077 465 24 91