Grote kaart

Speciaal aanbevolen

Hoofdgerechten

Pannetje verse mosselen met frietjes, sla en brood 21,50
In roomboter gebakken scholfilet en garnituur 19,75
Spies van ossenhaas met stroganoffsaus en garnituur 22,50

Nagerechten

Boerenjongens dessert - Boerenjongens ijs en
vanille ijs met nootjes, rum, saus en slagroom
5,95

Koude voor- of tussengerechten

Salade van kip, ananas, sinaasappel en romige cocktailsaus €    7,50
Salade ven verse zalm met romige cocktailsaus   9,75
Cocktail van Hollandse garnaaltjes 13,50
Huissalade diverse soorten gerookte vis: paling, gerookte zalm, gerookte forel en gerookte heilbot 12,75
Gerookte paling met toast en boter 14,50
Carpaccio van ossehaas met olijfolie en aceto balsamico 11,75
Amuserij Boszicht - (variatie met kleine gerechten van vis, vlees en gevogelte) 12,75
Vitello tonato, dungesneden kalfsvlees met een tonijnmayonaise 10,75

Soepen

Tomatencrèmesoep met room 5,50
Krachtige runderbouillon met verse groenten en balletjes 5,50
Franse uiensoep met kaascroutons 5,50
Pittige goulashsoep 5,50

(soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter)

Warme voor- en tussengerechten

Scampi`s in knoflooksaus   10,50
Salade van gebakken kip en boursin   8,75
Pasteitje gevuld met kippenragout   8,00

Hoofdgerechten van vis

Kabeljauwfilet met gebakken fruit 22,50
Gepocheerde zalm in witte wijnsaus met kruiden 20,25
Gebakken tongfilet met gember en banaan 20,50
Visduo - 2 soorten vis in een kreeftensaus 19,75
Hele gebakken zeetong dagprijs
Visschotel St. Pedro (voor 2 personen) - rijkelijke variatie van verschillende soorten vis incl. karafje wijn 54,75
Scampi`s in pernodsaus met pasta 21,50
3 heerlijk gebakken sliptongen 25,75

Hoofdgerechten van vlees

Procureur, zacht gegaard varkensvlees met een rode-wijnsaus 18,50
Gebraden varkenshaasje in champignonroomsaus 19,75
Schnitzel met champignonroomsaus of stroganoffsaus 17,75
Pittig gekruide sparerib met lekkere sausjes 17,75
Mixed-plate - 3 soorten vlees, gebakken uienringen en diverse sausjes 20,50
Stoofpotje van rundvlees, uien en champignons 21,50
Grill-plateau "Boszicht" (voor 2 personen) - karbonaadje, kalfslapje, 
kogelbiefstukje, speklapje, kipfilet, sausjes en garnituur
44,50
T-bone steak met diverse sausjes 27,50
Gebakken kalfslever met uien, spek en appel 22,50
Tournedos naturel - fijne biefstuk van de haas 28,25
Tournedos - peper, béarnaise, stroganoffsaus 29,75
Tournedos "Rossinni" - met gebakken kippenlevertjes en Madeira 30,50
Chateaubriand (voor 2 personen) - dubbele biefstuk van de haas 
met een rijkelijk garnituur
57,50

Alle hoofdgerechten serveren wij met een rijkelijk garnituur
van gebakken aardappelen, frietjes, diverse verse groenten en rauwkost

Vegetarische schotels € 17.50

  • Romige pappardelle met padestoelen.
  • Ovenschotel met verse groenten gegratineerd met kaas

Senioren schotels € 17.50

  • Zalmfilet
  • Kabeljauw
  • Tongfilet
  • Procureur
  • Varkenshaas
  • Schnitzel
  • Spareribs

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

vanaf 10:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zaterdag

vanaf 12:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zondag

vanaf 11:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Contactgegevens

Restaurant Boszicht

Provincialeweg 2
5993 RG
Maasbree

E: info@restaurantboszicht.nl
T: 077 465 12 04
F: 077 465 24 91