Grote kaart

Speciaal aanbevolen

Hoofdgerechten

Stoofpotje van rundvlees, champignons en uien 20,50
Kalfsentrecote met bérnaise saus 23,50
Op de huid gebakken Snoekbaars filet 19,50
Pannetje heerlijke mosselen met friet en sausjes 21,50

Koude voor- of tussengerechten

Salade van kip, ananas, sinasappel en romige cocktailsaus €    6,50
Salade ven verse zalm met romige cocktailsaus   9,25
Cocktail van Hollandse garnaaltjes 12,50
Rosbiefsalade en tomaten antiboise   8,50
Gerookte serranoham 12,25
Huissalade, diverse soorten gerookte vis: paling, gerookte zalm, gerookte forel en gerookte heilbot 12,25
Gerookte paling met toast en boter 12,50
Carpaccio van ossehaas met olijfolie en aceto balsamico 11,75
Amuserij Boszicht - variatie met kleine gerechten van vis, vlees en gevogelte) 11,75

Soepen

Tomatencrèmesoep met room 5,00
Krachtige runderbouillon met verse groenten en balletjes 5,00
Franse uiensoep met kaascroutons 5,00
Pittige goulashsoep 5,25
   

 

(soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter)

Warme voor- en tussengerechten

Scampi`s in knoflooksaus   9,75
Gabakken kikkerbilletjes in kruidensaus   9,50
Salade van gebakken kip en boursin   8,50
Pasteitje gevuld met kippenragout   8,00
Salade van zoetzure scampi`s en coquilles 12,25

Hoofdgerechten van vis

Kabeljauwfilet met gebakken fruit 21,50
Gepocheerde zalm in witte wijnsaus met kruiden 19,25
Gebakken tongfilet met gember en banaan 19,50
Visduo - 2 soorten vis in een kreeftensaus 19,25
Hele gebakken zeetong dagprijs
Visschotel St. Pedro (voor 2 personen) - rijkelijke variatie van verschillende soorten vis incl. karafje wijn 53,75
Scampi`s in pernodsaus met pasta 21,00
Heerlijk gebakken sliptongen 25,50

Hoofdgerechten van vlees

Kalfsmedaillons in een zachte truffelsaus en cantharellen 21,50
Gebraden varkenshaasje in champignonroomsaus 18,50
Schnitzel met champignonroomsaus of stroganoffsaus 17,50
Pittig gekruide sparerib met lekkere sausjes 17,50
Mixed-plate - 3 soorten vlees, gebakken uienringen en diverse sausjes 19,75
Grill-plateau "Boszicht" (voor 2 personen) - karbonaadje, kalfslapje, 
kogelbiefstukje, speklapje, kipfilet, sausjes en garnituur
43,50
T-bone steak met diverse sausjes 26,50
Knapperig gebakken kalfszwezerik 28,50
Gebakken kalfslever met uien, spek en appel 21,50
Tournedos naturel - fijne biefstuk van de haas 26,75
Tournedos - peper, béarnaise, stroganoffsaus 27,75
Tournedos "Rossinni" - met gebakken kippenlevertjes en Madeira 28,75
Tournedos "Boszicht" - in een zachte saus van courgette en spekjes 28,75
Chateaubriand (voor 2 personen) - dubbele biefstuk van de haas 
met een rijkelijk garnituur
56,50
     

Alle hoofdgerechten serveren wij met een rijkelijk garnituur
van gebakken aardappelen, frietjes, diverse verse groenten en rauwkost

Vegetarische schotels € 16.50

  • Goed gevulde courgette
  • Kaas schnitzel
  • Ovenschotel met verse groenten gegratineerd met kaas

Senioren schotels € 16.50

  • Zalmfilet
  • Kabeljauw
  • Tongfilet
  • Kalfsmedaillon
  • Varkenshaas
  • Schnitzel
  • Spareribs

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

vanaf 10:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zaterdag

vanaf 12:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zondag

vanaf 11:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Contactgegevens

Restaurant Boszicht

Provincialeweg 2
5993 RG
Maasbree

E: info@restaurantboszicht.nl
T: 077 465 12 04
F: 077 465 24 91