Carnavalsmenu

Voorgerechten

Carpaccio met truffelmayonaise - € 12.00
Vitello tonato dun gesneden kalfsvlees met een tonijnmayonaise. - € 11.00
Salade van kip met een romige cocktailsaus. - € 7.75
Salade van verse zalm met een romige cocktailsaus. - € 10.00
Cocktail van Hollandse garnalen. - € 13.75

Soepen

Krachtige runderbouillon met verse groente en balletjes. - € 5.75
Tomaten crème soep met room. - € 5.75        
Goed gevulde goulash soep. - € 5.75
Franse uiensoep met kaascroutons. - € 5.75

Hoofdgerechten vlees

Schnitzel met champignon-roomsaus of stroganoffsaus. - € 19.00
Sparerib met friet, sla en sausjes. - € 18.00
Varkenshaas medaillons met champignon-roomsaus. - € 20.00
Tournedos (fijne biefstuk van de haas) met stroganoffsaus of pepersaus. - € 30.00            
Tournedos met gebakken uien en champignons. - € 31.00
Gebakken kalfslever met spek appel en uien. - € 23.00
Entrecote van de grill 300gr. - € 28.50
Stoofpotje van rundvlees, uien en champignons. - € 21.75

Hoofdgerechten vis

Gebakken zalm filet met een saus van knoflook en dille. - € 20.50                                                              
Gebakken kabeljauw  met hollandaisesaus. - € 22.75
Tongfilet met gebakken fruit. - € 20.50
Gebakken tonijn met een beurre blanc van tomaat en dragon. - € 22.75

Hoofdgerechten Vegetarisch

Couscous met diverse gebakken groente en een kruidensaus. - € 18.00

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

vanaf 10:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zaterdag

vanaf 12:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zondag

vanaf 11:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Contactgegevens

Restaurant Boszicht

Provincialeweg 2
5993 RG
Maasbree

E: info@restaurantboszicht.nl
T: 077 465 12 04
F: 077 465 24 91