Carnavalsmenu

Voorgerecht

Vitello Tonato bestaande uit dun gesneden kalfsvlees met tonijn en mayonaise

Soep

Heldere tomatensoep met gele wortel, courgette, knolselderij en tuinerwten

Hoofdgerecht

Duo van kalfsentrecote en kalfssucade, rode wijnsaus, uitjes en spekjes

Nagerecht

Hangop met kersenijs en kersensaus

 

Het carnavalsmenu kost €37,70 p.p. 

Zonder soep kost het carnavalsmenu €34,00 p.p.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

vanaf 10:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zaterdag

vanaf 12:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zondag

vanaf 11:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Contactgegevens

Restaurant Boszicht

Provincialeweg 2
5993 RG
Maasbree

E: info@restaurantboszicht.nl
T: 077 465 12 04
F: 077 465 24 91