Menu's voor groepen 2019

Menu 1 a €. 24,50 p.p.

  • Krachtige Runderbouillon met verse groente en balletjes, stokbrood en kruidenboter.
  • Schnitzels met champignon room saus en stroganoffsaus.
  • Gekookte aardappelen ,frietjes en aardappel kroketjes, diverse soorten verse groente en gemengde sla.
  • Ananasbavarois Vanille ijs met chocoladesaus en slagroom.

Menu 2 a. €. 26,75 p.p.

  • Krachtige Runderbouillon met verse groente en balletjes, stokbrood en balletjes.
  • Varkenshaasjes in romige champignonsaus.
  • Gebakken of gekookte aardappelen,frietjes en aardappelkroketjes, diverse soorten verse groente en gemengde sla.
  • Chocoladebavarois en vanille ijs met warme kersen en slagroom.

Menu 3 a €. 25,50 p.p.

  • Krachtige Runderbouillon met verse groente en balletjes, stokbrood en kruidenboter.
  • Sukadelapjes in een fijne gebonden saus ( fijn goed gaar rundvlees).
  • Gekookte aardappelen,frietjes en aardappelkroketjes, diverse soorten verse groente en gemengde sla.
  • Roomijs met warme chocoladesaus en slagroom.

Menu 4 a €. 28,50 p.p.

  • Krachtige Runderbouillon met verse groente en balletjes, stokbrood en kruidenboter.
  • Varkenshaasjes in romige champignonsaus.
  • Sukadelapjes in een fijne gebonden saus.
  • Gekookte of gebakken aardappelen,frietjes en aardappelkroketjes, diverse soorten verse groente en gemengde sla.
  • Chocoladebavarois, Ananasbavarois en Roomijs met warme kersen en slagroom.

Menu 5 a €. 30,50 p.p

  • Krachtige Runderbouillon met verse groente en balletjes stokbrood en kruidenboter.
  • Gebakken panga filet met witte wijn saus en kalfssucade in rode wijnsaus.
  • Gebakken aardappelen,frietjes en aardappelkroketjes diverse soorten verse groente en gemengde sla.
  • 2 soorten bavarois naar keuze en vanille roomijs met warme kersen.

U kunt uw menu uitbreiden met een keuze van deze voorgerechten;
Kip Cocktail, Cocktail van verse Zalm of Ardenner ham met meloen naar keuze vooraf a € 7.00 p.p.


In overleg stemmen we graag het menu aan uw wensen aan.


Deze menu’s zijn speciaal samen gesteld voor families en of groepjes, de soep wordt in terrines en het vlees op schalen geserveerd, en op rechauds warm gehouden, het geheel wordt naar believen en zonder extra kosten aangevuld.

( kinderen kunnen kiezen als ze hier zijn )

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

vanaf 10:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zaterdag

vanaf 12:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Zondag

vanaf 11:00 uur

de keuken is vanaf 11:30 doorlopend geopend

Contactgegevens

Restaurant Boszicht

Provincialeweg 2
5993 RG
Maasbree

E: info@restaurantboszicht.nl
T: 077 465 12 04
F: 077 465 24 91